Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Marina Pliassova

 pianist, writer, piano teacher  

Marina Pliassova er utøvende pianist, klaverpedagog og forfatter. Bosatt i Oslo. Marina Pliassova er høyskolelektor og seksjonsleder ved Unge Talenter på Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo. Hun underviser i hovedinstrument, kammermusikk og pianokunsthistorie. Marina er medlem i Norsk Faglitterær Forfatter- og oversetterforening.

Marina Pliassova er utdannet som utøvende pianist og klaverpedagog ved College of Arts i Irkutsk og ved Statens Musikkonservatorium i Novosibirsk hos professorer Natalia Nasvitsevich og Mark Shaviner. I 1990 ble hun førsteprisvinneren på en konkurranse for utøvende musikkpedagoger i Russland. I 1993 fikk hun jobb som klaverpedagog og distrikts-musiker i Norge (Lofoten). Fra 1995 jobbet hun ved Musikkonservatorium, videregående skole/musikklinje og Musikk -og kulturskolen i Tromsø. I 1998 flyttet hun til Oslo og begynte å arbeide på Barratt Due musikkinstitutt.


Marina Pliassova har bred erfaring som pianist og akkompagnatør; hun har stadig flere elever representert ved nasjonale og internasjonale konkurranser, samt ved en rekke konserter og festivaler, både som solister og kammermusikere; hun avholder mesterklasser, konserter og seminarer i Norge og i utlandet: Russland, Hellas, Spania, Island, samt holder en rekke forskjellige foredrag i metodikk.


Pliassova har utgitt flere fagbøker både i Norge og Russland. Hun skriver også skjønnlitterær litteratur.


Blant Marinas elever og studenter er rund 120 konkurransevinnere på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Young classisc

Pianotalentarena